solyanreklam
sagreklam

MİHMANDAR AKADEMİ YKS’YE HAZIRLAYACAK

Esenlerli gençler, Mihmandar Akademi'de üniversiteye hazırlanacaklar....

MİHMANDAR AKADEMİ YKS’YE HAZIRLAYACAK
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 10:08

Esenlerli gençler, Mihmandar Akademi'de üniversiteye hazırlanacaklar.

 

Esenler Belediyesi'nin "Mihmandar Gençlik" projesi kapsamında hayata geçirdiği "Mihmandar Akademi" üniversite hazırlık kursunda öğrenciler, YKS’de daha başarılı olmak için eğitim alacaklar. 12. sınıf öğrencileri ile mezunların katıldığı Mihmandar Akademi'de dersler, Esenler Belediyesi Mihmandar Gençlik Merkezi'nde gerçekleşecek. Sınavlara hazırlıkta “Sayısal”, “Sözel” ve “Eşit Ağırlık” bölümü öğrencileri için güçlü eğitim kadroları tarafından dersler veriliyor. Kursta eğitimler ücretsiz.

 

İLK DERS 24 EYLÜL'DE

 

Eğitimler öncesi mezun öğrenciler 15 Eylül Cumartesi günü saat 9.30'da, lise son sınıf öğrencileri ise 16 Eylül Pazar günü saat 9.30'da Seviye Belirleme Sınavı'na girecekler. Akademide, mezun öğrencilerin dersleri 24 Eylül Pazartesi, lise son sınıf öğrencilerinin dersleri ise 29 Eylül Cumartesi günü başlayacak. Akademi, eğitim süresi boyunca, uzman öğretmenlerin konu anlatımlarının yanı sıra, seviye tespit sınavları, denemeler, rehberlik çalışmaları, etütler ve kamplarla Esenlerli öğrencileri YKS’ye hazırlayacak.

 

 

BAŞVURU VE DETAYLI BİLGİ İÇİN...


Başvuru ve kayıtların devam ettiği Mihmandar Akademi'ye katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 21 Eylül Cuma. Öğrenciler, Kâzım Karabekir Mahallesi'nde bulunan Esenler Belediyesi Kadın Aile ve Gençlik Müdürlüğü'ne bizzat başvuru yapabilirler. Ayrıca, detaylı bilgi için 0 (212) 562 17 40 numaralı telefonu arayabilirler.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık