solyanreklam
sagreklam

Mezitli Sahili Kentsel Tasarım Projesi?nde Sona Gelindi

Mezitli Sahili Kentsel Tasarım Projesi?nde Sona Gelindi

Mezitli Sahili Kentsel Tasarım Projesi?nde Sona Gelindi
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Hayata geçirdii kentsel tasarm çalmalar ile ödüller alan Büyükehir Belediyesi’nin ödüllü sahil düzenleme projesi olan Mezitli Sahil Alannda Kentsel Tasarm Projesi’nde sona gelindi.

Yüzde 95’i tamamlanan ve Mersin Büyükehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Bakanl ekipleri tarafndan peyzaj çalmalarnn devam ettii Mezitli Sahil Projesi, Mersinli vatandalarn kullanmna açlmak için gün sayyor.

Turizmi gelitirme hedefleri dorultusunda sahilleri nitelikli hale getirmek, vatandalarn kullanmna sunmak ve Mersin’i nezih bir kent haline getirmek için emek harcayan Mersin Büyükehir Belediyesi, Mezitli Sahil Projesi ile Mersinlilere kaliteli yaam alan sunuyor.

Sahil kullanm kültürünü destekleyecek ekilde mekân kalitesinin artrlmas ve yeni aktiviteler ile sahil kullanmnn desteklenmesi için projede yer verilen 2 tenis kortu, 2 voleybol sahas, 2 basketbol sahas, 2 kilometre uzunluunda yürüyü yolu band, 2 kilometre uzunluunda bisiklet yolu, kondisyon alan, çocuklarn elenebilecei oyun alanlar, engelli çocuk oyun alanlar, gençler için kaykay pisti, uçurtma çayr ve her yatan Mersinli için etkinlik meydanlar, restoranlar ve balkçlar için 2 adet balkç iskelesi tamamland.

Mersin sahillerini atl görünümünden kurtaran Büyükehir Belediyesi, 80 bin metrekare alana ina ettii proje içerisinde yer alan sosyal ve yeil alanlarla doal bir doku oluturdu. Mezitli sahilinin cazibesini artracak projede, spor yapmay sevenler için ina edilen tuvalet, du ve  soyunma kabinini içinde barndran hizmet binas ve 11 adet seyir teras da tamamlanrken, peyzaj çalmalarnn tamamlanmas için çalmalar hzla devam ediyor.

Mezitli’yi cazibe noktas haline getirecek Sahil Alannda Kentsel Tasarm Projesi en ksa sürede tamamlanacak ve vatandalarn sosyal ihtiyaçlarna cevap verecek ayrcalkl bir alan olacak.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık