solyanreklam
sagreklam

Mesudiye istedi,Mudanya Belediyesi yaptı

Mudanya Belediyesi, Mesudiye Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında kalan iki kilometrelik sahil yolunda yaşanan yol sorununu, mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda çözüme kavuşturdu.

Mesudiye istedi,Mudanya Belediyesi yaptı
  • 17 Mayıs 2018, Perşembe 11:08

Mudanya Belediyesi, Mesudiye Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında kalan iki kilometrelik sahil yolunda yaşanan yol sorununu, mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda çözüme kavuşturdu. Başkan Türkyılmaz, “Mudanyalı hemşehrilerimiz daha yaşanabilir ve daha temiz bir Mudanya’da yaşamayı hak ediyor” dedi.

Çözüm odaklı belediyeciliği hizmetlerinin temeline oturtan Mudanya Belediyesi, Mesudiye Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında kalan iki kilometrelik yolda çalışmalara başladı. Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mesudiye Mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda çamur deryasına dönen yolu, dolgu stabilize malzemeyle kapladı. Mesudiye Mahalle sakinlerine sorunun kısa sürede çözüldüğünü belirten Başkan Türkyılmaz, “Bizim Mudanyalılar için yapamayacağımız şey yok. Mudanya genelinde bozulan yolların tamir, bakım ve onarımı ile asfaltlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Mudanyalı hemşehrilerimizin daha temiz ve daha düzenli bir ilçede yaşamalarını sağlamak amacıyla, ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor. Mudanyalı hemşehrilerimiz daha yaşanabilir ve daha temiz bir Mudanya’da yaşamayı hak ediyor” diye konuştu.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık