Manavgat Yaylaalan mahalle grup yolu asfaltlanıyor

• 21 Eylül 2018, Cuma 0:00

Antalya Büyükşehir Belediyesi alt yapı hazırlıklarını tamamladığı Manavgat Yaylaalan Mahallesi grup yolunu asfaltlıyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in göreve gelir gelmez, ‘şehir merkezinde ne hizmet varsa kırsalda da aynısı olacak’ hedefiyle başlattığı asfalt seferberliği sürüyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin alt yapısını tamamladığı, Manavgat İlçesine bağlı Yaylaalan mahallesi grup yolunda, sathi kaplama çalışmasına başlandı. Ekipler kısa sürede hazırlığı biten ve İbradı ilçesine bağlanan 16 kilometre uzunluğundaki grup yolunda hummalı bir çalışma yürütüyor.

Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Danışmanı İsa Akdemir’e Yaylaalan mahalle muhtarı Nuri Köseloğlu eşlik etti. İncelemelerin ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelen Akdemir, Büyükşehir Belediyesi olarak çalışma programını anlattı. Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını dile getiren muhtar ve mahalle sakinleri Başkan Menderes Türel’e teşekkür ettiler.