solyanreklam
sagreklam

Maltepe'nin sokaklarında bayram temizliği

Maltepe Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçenin sokaklarında rutin olarak sürdürdüğü temizlik çalışmalarına ağırlık verdi.

Maltepe'nin sokaklarında bayram temizliği
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 0:00

Maltepe Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçenin sokaklarında rutin olarak sürdürdüğü temizlik çalışmalarına ağırlık verdi. Kurban kesim ve satış alanlarının de yer aldığı çalışma kapsamında, ilçenin cadde ve sokakları süpürüldü, deterjan ve tazyikli su eşliğinde yıkandı.

Maltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, seçilen 9 pilot bölge başta olmak üzere, ilçenin cadde ve sokakları ile kurbanlık satış ve kurban kesim alanı olarak belirlenen 27 noktada temizlik çalışması başlattı. Bu kapsamda 25 kişilik bir ekiple, ilçenin cadde ve sokaklarında tazyikli su ve deterjanla temizlik yapıldı. Arife gününe kadar devam edilecek çalışmanın ilk etabında, diğer müdürlüklerle koordineli bir şekilde yürütülecek çalışmalarla 500 torba kireç kullanılarak, kurbanlık alanların temizliği de sağlanacak. Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Halkımızın güzel bir bayram geçirmesi için temizlik çalışmalarına ağırlık verdik. Bu çalışmayı bayram öncesi ve esnasında sürdürerek halkımıza yönelik hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi. (16.08.2018) 


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık