Maltepe'de çocuklar için tiyatro dolu günler başladı

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde bu ay başlayan yeni kültür-sanat sezonunda, çocuklar için birbirinden renkli, eğlendirici ve eğitici çocuk oyunları da ücretsiz gösterime girmeye başladı.

Maltepe'de çocuklar için tiyatro dolu günler başladı
  • 23 Eylül 2018, Pazar 0:00

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde bu ay başlayan yeni kültür-sanat sezonunda, çocuklar için birbirinden renkli, eğlendirici ve eğitici çocuk oyunları da ücretsiz gösterime girmeye başladı.

Sezonun ilk oyununda, Mavi Kumpanya oyuncuları “Dev Kalenin Ardındaki Çocuk” isimli oyununu sahneledi. Oyunda, sporu ve spor yapmayı çok seven Eray’ın, babasıyla ilk kez hentbol müsabakasına gittiği gün yaşadığı öyküsü anlatıldı. Dev bir sahada, dev bir kalenin ardında maç izleyen Eray’ın, sahadan fırlayarak kucağına gelen topu almasıyla birlikte yaşadığı büyük sürprizi minik izleyiciler ilgiyle izledi. Oyunda rol alan Gürcan Ali Gül, Dilara Gülbay, Burak Kirpik, İlknur Koçak sahne performanslarıyla minik izleyicilerin beğenisini topladı. (23.09.2018)