solyanreklam
sagreklam

MAHMUDİYE’NİN CUMHURİYET TARİHİNDE ALDIĞI EN BÜYÜK YATIRIM BU DÖNEMDİR

MAHMUDİYE’NİN CUMHURİYET TARİHİNDE ALDIĞI EN BÜYÜK YATIRIM BU DÖNEMDİR

MAHMUDİYE’NİN CUMHURİYET TARİHİNDE ALDIĞI EN BÜYÜK YATIRIM BU DÖNEMDİR
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 0:00

Bykehir Belediyesinin dzenledii Ak Hava Sinema Geceleri Mahmudiyede devam etti. zellikle kadnlarn ve ocuklarn youn ilgi gsterdii etkinlikte Mahmudiye Belediye Bakan shak Gndoan Bykehir Belediyesinin alt yap ve st yap almalar ile ilenin Cumhuriyet Tarihindeki en byk yatrmn bu dnemde aldn vurgulad.

Mahmudiye Cumhuriyet Caddesinde dzenlenen Ak Hava Sinema Gecesine kadnlar ve ocuklar byk ilgi gsterdi. Bu tr etkinliklerin ilelerde yaayan insanlar bir araya getirdiini belirten Mahmudiye Belediye Bakan shak Gndoan, hizmetlerinden dolay Bykehir Belediye Bakan Ylmaz Bykeren ve ekibine teekkr etti. Gndoan Film gsterimi ncesi izlediiniz tantmda da grld zere ilemiz kurulduu gnden bu yana alm olduu en byk yatrm deien yasa ile birlikte Bykehir Belediyemizin sorumluluuna girmemiz ile birlikte almtr. Alt yapda kanalizasyon ve yamur suyu hatlarmz dendikten sonra imdi de insan sal iin son derece zararl olan asbest ieren temiz su borularndan kurtuluyoruz. ESK ekipleri ok ksa sre ierisinde alt yapy bitirecek ve Bykehir ekiplerimiz de asfaltlama almalarna hemen balayacak. Ayrca kanalizasyon artma tesisimiz de hizmete balad. Hemerilerimin yzn hem hizmetleri hem de bu tr sosyal faaliyetlerle gldren Bakanmz Bykerene tm Mahmudiyeliler adna teekkr ediyorum dedi.

Ak Hava Sinema Geceleri, 2 Austos Perembe gn saat 21.00de ifteler ve Krhasan Mahallesinde 7 Austos Sal 21.00de Beylikovada, 8 Austos aramba Mihalk ve Kay Mahallesinde, 9 Austos Perembe ise Sivrihisar ve Kaymaz Mahallesinde devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık