KVKK'dan Büyükşehir'e ziyaret

KVKK'dan Büyükşehir'e ziyaret
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00
08.08.2018
Bir dizi ziyaret ve program için Denizli’ye gelen Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK) Başkanı Prof. Dr. Faruk Bilir, Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Ziyarete, Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Kişisel Verileri Koruma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Faruk Bilir, kurul üyesi Hasan Aydın ve beraberindekiler katıldı. Prof. Dr. Bilir, Denizli’de kurumun ve faaliyetlerinin tanıtımı için bir etkinlik düzenleyeceklerini ve farkındalık oluşturmak adına ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade etti. Değirmenci ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Bilir ve beraberindekilere çalışmalarında başarılar diledi. Değirmenci, “İnşallah kurumunuz hem kişisel özgürlükleri genişletmek, hem de özel hayatın gizliliği anlamında, Türkiye’de bir farkındalık oluşturacaktır” dedi. Değirmenci ziyaretin anısına Bilir'e çeşm-i bülbül hediye etti.