KUMYAKA, TİRİLYE VE EŞKEL’DE ÇEVRE TEMİZLİĞİ!

• 11 Mayıs 2015, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kumyaka, Tirilye ve Eşkel karayolunda kötü görüntüye neden olan çöp ve molozları temizlerken, mahalle içlerinde ise temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mudanya’nın temiz ve yaşanabilir bir ilçe olması amacıyla, gerek çevre temizliği, gerekse mahallelerdeki cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarının  titizlikle devam ettiğini vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ”Mudanya-Kumyaka arasındaki karayolu ile Tirilye-Eşkel arasındaki karayolunun temizlik çalışmaları kapsamında çöp ve molozlar toplanarak, yol kenarlarındaki kötü görüntüler ortadan kaldırıldı. Belediye olarak, temizlik çalışmalarını sürdürüyoruz, ancak Mudanyalı hemşerilerimizin de çevre temizliği konusunda daha hassas davranmalarını istiyoruz” diye konuştu.