KORKUTELİ BEĞİŞ-AVDAN GRUP YOLUNDA BAKIM ONARIM

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli ilçesine bağlı Beğiş ve Avdan mahalleleri grup yolunda bakım onarım çalışması yapıyor.

KORKUTELİ BEĞİŞ-AVDAN GRUP YOLUNDA BAKIM ONARIM
  • 27 Ağustos 2020, Perşembe 10:20

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların konforlu ulaşımı için çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli ilçesine bağlı Beğiş ve Avdan mahalleleri grup yolunda bakım onarım çalışmaları yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Korkuteli ilçesine bağlı Beğiş ve Avdan mahalleleri grup yolunun zamanla deforme olan bölümlerinde yaptığı çalışma ile yolu daha güvenli hale getiriyor.