solyanreklam
sagreklam

KKTC'den Anlamlı Ziyaret...

KKTC eski cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Beşiktaş Belediyesi’ni ziyaret etti…

KKTC'den Anlamlı Ziyaret...
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 8:08

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) eski cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Beşiktaş Belediyesi’ni ziyaret etti. Eroğlu için belediye binası önünde karşılama töreni düzenlendi. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da konuğunu kapıda karşılayarak Beşiktaş Belediyesi’ni gezdirdi. Başkanlık makamında bir süre sohbet eden ikili, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

KKTC eski cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, görevdeyken Başkan Hazinedar’ın kendisini ziyaret ettiğini hatırlatarak, “Ancak 3 yıl sonra gelebilmek nasip oldu, İstanbul’un en güzide semtlerinden biri Beşiktaş. Başkan Hazinedar’ın Kıbrıs konusundaki hassasiyetinden dolayı da ayrıca çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Başkan Hazinedar: Kalbim Her Zaman Kıbrıs’la Beraber…
Başkan Hazinedar ise “Her sene Kıbrıs’a gitmeye çalışıyorum. En son 20 Temmuz 2015 tarihinde heyet olarak Kıbrıs’a gittik. Sayın Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yla da görüşmelerimiz, diyaloglarımız oldu. 2016 yılında gidemedim. Ama kalbim her zaman Kıbrıs halkıyla beraber” dedi. İkili daha sonra, belediyenin zemin katında bulunan "Sumi-e ve Kaligrafi" adlı sergiyi gezdi. Derviş Eroğlu ve beraberindeki heyete kapıya kadar eşlik eden Başkan Hazinedar, konuklarını güzel dileklerle uğurladı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık