Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi’nin 7’ncisini düzenlediği Kızıldağ Köylerarası Futbol Turnuvası’nda Çatalanspor’u 2-0 yenen Hacımusalıspor şampiyonluğu kazandı.

Kızıldağ’da futbol şöleni

Kızıldağ’ın şampiyonu Hacımusalıspor

Adana’nın Karaisalı İlçesi’ne bağlı Kızıldağ Yaylası’nda 7’ncisi organize edilen Kızıldağ Köylerarası Futbol Turnuvası futbol fırtınası estirdi. 16 takımın mücadele verdiği turnuvanın finalinde Çatalanspor’u 2-0 yenen Hacımusalıspor şampiyonluğu kazandı. Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, şampiyonluk sevinci yaşayan Hacımusalısporlu futbolcuların kupasını coşkulu alkışlar eşliğinde takdim etti.
BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA RUHU PEKİŞTİ
Sportif etkinliklerle birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu pekiştiren Adana Büyükşehir Belediyesi ile Karaisalı Belediyesi’nin birlikte organize ettiği 7. Kızıldağ Köylerarası Futbol Turnuvası, 16 takımın katılımıyla 30 Haziran’da start aldı. Heyecan dolu maçlara sahne olan turnuvanın finalinde Çatalanspor ile Hacımusalıspor karşı karşıya geldi. Final maçında 63. dakikada Yaşar ve 85. dakikada Ali Can’ın attığı gollerle 2-0’lık üstünlük sağlayan Hacımusalıspor şampiyonluğu kazandı.
KUPALARI AKYÜREK VE ASLAN’IN ELİNDEN ALDILAR
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, şampiyonluk coşkusunu yaşayan Hacımusalısporlu futbolcuların kupasını ve madalyalarını alkışlar eşliğinde verdi. Turnuvanın 2’ncisi Çatalanspor’un kupasını ve madalyasını ise Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan takdim etti. Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Halil Hızlısoy ile Spor Hizmetleri Şube Müdürü Kadir Gül de turnuvada emeği geçenlere teşekkür plaketlerini verdi.
FUTBOLSEVERLER KONSERLE COŞTU
Final karşılaşmasından önce Karaisalı’da sporun gelişmesi için emek veren isimler forma giydiği veteranlar maçı ise 4-4 berabere sonuçlandı. Karaisalılı yerel sanatçı Metin Şirinkaya da Türk halk müziği konserinde  tribünleri dolduran futbolseverleri coşturdu.