Karla Mücadele Çalışmalarımız Devam Ediyor!

Karla mücadele çalışmalarımız tüm ekiplerimiz ile aralıksız olarak devam ediyor.

Karla Mücadele Çalışmalarımız Devam Ediyor!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Beşiktaş Belediyesi, kış aylarında yaşanacak olumsuz hava koşullarını gidermek amacıyla hazırlıklarını tamamladı. Belediyemiz, kış aylarında yayaların ve sürücülerin sorun yaşamaması için kar ve buzlanmaya karşı gerekli önlemleri aldı.

“Beşiktaş Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri”, kar ve buzlanma ile mücadele için; 1450 ton tuz, 55 ton solüsyon, 23 iş makinesi, 10 mini kar küreme ve tuz serpme aracı, 1 arazör ve 132 personel ile kış boyunca sahada olacak.

Tüm ekiplerimiz ve araçlarımız, kar ve buzlanma yoğunluğunun fazla olduğu cadde ve sokaklar öncelikli olmak üzere tüm Beşiktaş’ta çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Belediyemize ait tüm ekipler ve araçlar Beşiktaş sokaklarında tuzlama, kar küreme ve kaldırım temizleme çalışmaları yapıyor.

Acil durumlar için 444 44 55'i arayabilirsiniz.