solyanreklam
sagreklam

Kardeş Belediyemiz Erlangen’de Beşiktaş İçin Anma Töreni…

Beşiktaş Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Almanya'nın Erlangen Belediyesi, Beşiktaş’...

Kardeş Belediyemiz Erlangen’de Beşiktaş İçin Anma Töreni…
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Beşiktaş’ın kardeş belediyesi Erlangen, 10 Aralık Cumartesi günü ilçemizde yaşanan hain terör saldırısında kaybettiğimiz canlar için anma töreni düzenledi. Aynı zamanda Erlangen'deki belediye binasına yas bayrakları asıldı.

Erlangen'deki anma töreninde, Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül, Erlangen Belediye Başkanı Dr. Florian Janik, Din Hizmetleri Ataşesi Mümin Şener, Erlangen-Beşiktaş Kardeş Şehir Derneği (ERBEŞ) kurucusu Ruhi Teksifer, Nürnberg Atatürkçüler Derneği Başkanı Süleyman Akgün ve birçok Türk ve Alman davetli hazır bulundu. Fuayede Türk bayrakları açıldı.

Anma töreninde konuşma yapan Erlangen Belediye Başkanı Dr. Florian Janik, Beşiktaş'taki hain saldırıyı kınadığını ve terörün tüm Avrupa'yı sardığını belirterek, “İstanbul Beşiktaş'ta bir dram yaşandı” dedi. Janik, Erlangen Türk Kültür Derneği’nin kuruluşunun 50. yılını geçenlerde hep birlikte kutladıklarını dile getirerek, “Bizler birlikte ve huzur içinde yaşıyoruz, huzurun tüm dünyada olmasını diliyoruz” diye konuştu. Dr. Florian Janik daha sonra konukları saygı duruşuna davet etti. Saygı duruşu sonrası katılanlara birer gül dağıtıldı.

Beşiktaş Belediyesi olarak, acımızı paylaşan kardeş belediyemiz Erlangen Belediyesi’ne duyarlılıkları için teşekkür ederiz…


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık