solyanreklam
sagreklam

Kardeş Belediye Herne’den Ziyaret!

Kardeş Belediyemiz Herne'den gelen heyet Beşiktaş Belediyesi'ni ziyaret etti.

Kardeş Belediye Herne’den Ziyaret!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Almanya’nın Herne Belediye Başkanı Dr. Frank Dudda ve beraberindeki heyet, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ı makamında ziyaret etti. Dudda’nın ziyaret sebebi ise önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan ekonomi zirvesi… Alman Başkan o zirve için Başkan Hazinedar’la fikir alışverişinde bulundu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, kardeş belediye protokolü çerçevesinde iş birliği içerisinde oldukları Almanya’nın Herne Belediye Başkanı Dr. Frank Dudda ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Önümüzdeki aylarda belediyeler arasındaki çalışmaların konuşulacağı ekonomi zirvesi bu ziyaretin ana gündem maddesiydi.

"Kötü siyasal iklimi değiştirecek bir program"

Zirve hakkında konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, “Yerel yönetimler açısından çok önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Avrupa ile son dönemde bizi anlamayan, bizi anlamakta güçlük çeken ve içerideki hatalarımızla ilgili bizim de karşı refleksle doğru hareket etmemizi engelleyen kötü siyasal iklimi değiştirecek bir program. Bu kapsamda Almanya’nın lojistik ve ekonomik olarak önemli bir bölgesi olan Herne’nin belediye ekibi ile bir araya geldik” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonrasında Herne Belediyesi’nden gelen heyetin onuruna akşam yemeği düzenlendi. Yemeğin ardından Başkan Hazinedar ve Başkan Dudda Etiler Mahalle Muhtarımız Seçil Eşki ile Adnan Yılmaz'ın nikah törenlerine katılarak çiftin nikahını beraber kıydı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık