solyanreklam
sagreklam

Kalkınma Mahallesi'ne hayırlı olsun

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon'u sosyal alanlarla donatmaya devam ediyor. Trabzon'a birbirinden önemli çok sayıda sosyal alan kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar ilçesinin Kalkınma Mahallesi için 'Kalkınma Parkı Yarı Otomatik Otopark ve Sosyal Tesis Projesi'ni hazırlayarak ihale sürecini başlattı.

Kalkınma Mahallesi'ne hayırlı olsun
  • 27 Temmuz 2018, Cuma 0:00

Proje kapsamında Kalkınma Mahallesi’ne toplamda 171 araçlık otopark kazandırılırken ayrıca 15X30 metre ebadında suni çim halı saha ve 160 m2 kauçuk zeminli çocuk oyun alanı inşa edilecek.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un her noktasında çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti. Şehir geneline modern otoparklar ve yaşam alanları kazandırmaya özel önem verdiklerini belirten Gümrükçüoğlu, “Kalkınma Mahallemiz için çok güzel bir proje hazırladık. Bu önemli mahallemize yarı otomatik otopark ve sosyal alanlar kazandıracağız. Hem halkımızın otopark ihtiyacına cevap vereceğiz, gençlerimiz eve çocuklarımıza spor ve oyun alanı kazandıracağız. Proje çalışmalarımız tamamlanmış olup ihale sürecine başlanmıştır. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık