solyanreklam
sagreklam

Kağıtta Açan Çiçekler Eskişehir’de sanatseverlerle buluştu

Nilüfer Belediyesi sanat atölyeleri eğitmenlerinden Dilek Erim, “Kağıtta Açan Çiçekler” isimli kaat’ı sergisini Eskişehir’de izlenime açtı.

Kağıtta Açan Çiçekler Eskişehir’de sanatseverlerle buluştu
  • 29 Ocak 2018, Pazartesi 19:13

Nilüfer Belediyesi sanat atölyeleri eğitmenlerinden Dilek Erim, “Kağıtta Açan Çiçekler” isimli kaat’ı sergisini Eskişehir’de izlenime açtı. Sergiyi gezenler arasında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de vardı. 
 

Nilüfer Belediyesi Kaat-ı Atölyesi eğitmeni Dilek Erim, yaptığı kişisel çalışmaları Eskişehirli sanatseverlerle buluşturdu. Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde açılan sergi büyük ilgi gördü. Erim’in çalışmalarının yer aldığı “Kağıtta Açan Çiçekler” isimli sergisini ziyaret edenler arasında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de vardı. Erşen, Dilek Erim’in birbirinden değerli eserlerini inceleyerek bilgi aldı ve sanatçıyı başarılı çalışmaları için kutladı.

 

Açıldıktan sonra sanatseverlerin akınına uğrayan sergi 22 Ocak tarihine kadar Eskişehir Belediyesi Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde izlenime açık kalacak. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık