solyanreklam
sagreklam

Kafaoğlu: 'Bandırma’yı AK Parti’nin Kalesi Yapıncaya Kadar Geleceğim'

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu AK Parti Bandırma Gençlik Kolları Kongresi’nde konuştu. Kafaoğlu “Henüz 3 yıllık bir parti iken 2004’te Bandırma’yı kazandık. 15 yıllık bir parti olarak eksikleri biliyoruz, o eksikleri yapacak başka parti de yok. Bandırma’ya son iki ayda 4 kez gelmişiz. Bandırma’yı alana kadar gerekirse her gün geleceğiz" dedi

Kafaoğlu: 'Bandırma’yı AK Parti’nin Kalesi Yapıncaya Kadar Geleceğim'
  • 31 Ocak 2018, Çarşamba 0:07

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu AK Parti Bandırma Gençlik Kolları Kongresi’nde konuştu. Kafaoğlu “Henüz 3 yıllık bir parti iken 2004’te Bandırma’yı kazandık. 15 yıllık bir parti olarak eksikleri biliyoruz, o eksikleri yapacak başka parti de yok. Bandırma’ya son iki ayda 4 kez gelmişiz. Bandırma’yı alana kadar gerekirse her gün geleceğiz" dedi.

Yapılan kongre ile Bandırma Gençlik Kolları Başkanlığına Cevat Yavuz seçildi. Kongreye AK Parti Balıkesir Milletvekili ve TBMM Divan Katibi Sema Kırcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bandırma AK Parti İlçe Başkanı Alp Bostancı, AK Parti Bandırma ve Balıkesir Meclis Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Bandırma’ya büyük önem verdiklerini ve 2019 yerel seçimlerinde Bandırma’yı alana kadar gerekirse hergün geleceklerini ifade eden Kafaoğlu kıyı şeritleri ile ilgili ayrı bir Daire Başkanlığı kurarak sadece bu dairenin kıyılarla ilgili çalışma yapacağını söyledi.

“BANDIRMA İÇİN SÖZ ALDIK”

Bandırma’nın ihtiyacı olan her türlü hizmeti vermenin gayreti içinde olduklarını söyleyen Kafaoğlu “Ankara’da Karayolları Genel Müdürü’nün yanındaydım. Projelerimizi teslim ettik. Bandırma AVM kavşağı ve 6. Ana Jet Üssü Kavşağı için görüştük. Önümüzdeki hafta Başbakanımız Balıkesir’e geldiğinde mali konuları da görüşerek Bölge Müdürümüze talimat verecek inşallah. Şubat ayı içerisinde bu kavşakların da ihale ilanı çıkmış olacak. Devamında bir söz daha aldık. Erdek - Devlet Hastanesi ve Üniversite Kavşağı ile ilgili de proje tamamlanınca, istimlak sorunlarını çözerek derhal ihale edileceğinin sözünü de aldık” dedi.

“BANDIRMA İLE İLGİLİ GÜZEL SÜRPRİZLERİMİZ VAR”

2019 Nisan seçimlerinde Bandırma’yı alacaklarını belirten Kafaoğlu Bandırma’dan vazgeçmeyeceklerimi, Bandırma’nın özelliğini, özgül ağırlığını bildiklerini, Bandırma’da belediyeye ait olan 4 ana caddenin olduğunu ve onları da programa aldıklarını hatırlattı.

Bandırma’ya sürprizlerinin olacağını, bu konuda çalışmaların devam ettiğini kaydeden Kafaoğlu, “Türkiye’de hiç olmayan, dünyada da 9 yerde olan bir yatırım bu. Sonuçlanınca paylaşacağız. Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Bandırma ile ilgili projelerimiz var. Çünkü kafaya koyduk Bandırma’yı almayı. Onun için arkası arkasına projeleri patlatıp, inşallah Bandırma’yı alacağız. 2004’te Bandırma’yı kazanırken İl Başkanı idim. Kadın Kolları, Gençlik Kolları ile Bandırma’ya gelip kapı kapı dolaşmıştık. Önce inanacağız, inanmak işi başarmanın yarısıdır. Hayalden bahsetmiyorum. Henüz 3 yıllık bir parti iken 2004’te Bandırma’yı kazandık. 15 yıllık bir parti olarak eksikleri biliyoruz, o eksikleri yapacak başka parti de yok. Bandırma’ya son iki ayda 4 kez gelmişiz. Bandırma’yı alana kadar gerekirse hergün geleceğiz" diye konuştu.

http://www.belediyehaberleri.com.tr

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık