İMAMOĞLU'NDAN 18'İNCİ AY DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

İMAMOĞLU'NDAN 18'İNCİ AY DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
  • 23 Aralık 2020, Çarşamba 11:30

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, görevde bulunduğu 18 aylık sürecin değerlendirmesini yapıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve belediyenin yönetim kadrosunun katılacağı basın toplantısı, yarın Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Şeffaf bir yönetim vizyonuyla çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, görevde bulunduğu 18 aylık sürecin değerlendirmesini yapıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve belediyenin yönetim kadrosu, yarın Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ‘Adil, Yeşil ve Yaratıcı İstanbul Yolunda 18 Ay” konulu basın toplantısında, geride bırakılan süreçte neler yapıldığını kamuoyuyla paylaşacak.