İlahiyatlar Birliği Platformu’ndan Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İlahiyatlar Birliği Platformu Başkanı Mehmet Salih Turan, Platformun Akademi Birimi Erkek Bölümü Başkanı Mahmut Erkan Özeren, Akademi Birimi Kadın Bölümü Başkanı Semanur Tiryaki ve Destekçi Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Ersin İşçioğlu’nu makamında ağırladı.

İlahiyatlar Birliği Platformu’ndan Başkan Hasan Can’a Ziyaret
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

Gerçekleşen ziyarette İlahiyatlar Birliği Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Turan ve Yönetimi; Başkan Hasan Can’a platformun faaliyetlerini anlatarak misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini sundular. Başkan Hasan Can da misafirlerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Türkân Öztürk ve Cemali Ergül de bulundu.