solyanreklam
sagreklam

İlaçlama Çalışmalarına Yerinde Denetim

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Ahmetli ve Gölmarmara ilçelerine ziyarette bulunarak, ilçelerde gerçekleştirilen saha uygulamalarını yeri...

İlaçlama Çalışmalarına Yerinde Denetim
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 19:56

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Ahmetli ve Gölmarmara ilçelerine ziyarette bulunarak, ilçelerde gerçekleştirilen saha uygulamalarını yerinde inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı 17 ilçede ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Daire Başkanı Talip Akbaş, Ahmetli ve Gölmarmara ilçelerinde gerçekleştirilen saha uygulamalarını yerinde takip etti. Ahmetli Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Orçun Abalı ile birlikte saha uygulamalarını yerinde takip eden Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, vatandaşlarla da bir araya geldi. Daire Başkanı Talip Akbaş, Ataköy Mahalle Muhtarı Yusuf Kahraman ve vatandaşlara Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’nın çalışmalarını hakkında bilgiler verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, daha sonra Gölmarmara Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Cülen, Gölmarmara Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Nuray Çevirmeci ve MHP Gölmarmara İlçe Başkanı Şakir Can ile bir araya geldi. Daire Başkanı Talip Akbaş, daha sonra Gölmarmara’da yürütülen saha uygulanmalarını yerinde inceledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde halk sağlığını tehdit eden haşerelere yönelik yoğun bir mücadele gösterdiklerini belirten Daire Başkanı Talip Akbaş, Manisalıların daha rahat bir yaşam sürdürebilmeleri amacıyla ilaçlama çalışmalarına periyodik olarak devam ettiklerini belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık