solyanreklam
sagreklam

Hırkalı’nın Su Sıkıntısı Giderildi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Hırkalı Mahallesi’nde açılan yeni sondajın terfi hattı bağlantısını yaparak mahalleye içme suyu temin etti.Manisa Su ve Kanaliza...

Hırkalı’nın Su Sıkıntısı Giderildi
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 17:44
30.07.2018 14:44

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Hırkalı Mahallesi’nde açılan yeni sondajın terfi hattı bağlantısını yaparak mahalleye içme suyu temin etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki çalışmalarıyla vatandaşları ihtiyaç duydukları altyapı hizmetiyle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Demirci ilçesine bağlı Hırkalı Mahallesi’nde açtığı yeni sondajı da devreye aldı. Suyun kaynaktan mahallenin deposuna iletilmesini sağlayan terfi hattı da İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerince döşendi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Hırkalı sakinleri sağlıklı ve yeterli içme suyunu kavuştu.
“Çok şükür şuan suyumuz bol”
Hırkalı Mahalle Muhtarı Garip Topal, “15 sene önce İl Özel İdaresi zamanında açılan sondaj kuyumuzun arızalanması üzerine MASKİ’ye su sıkıntısı çektiğimizi bildirdik. Sağ olsunlar hemen çalışmalara başladılar. Yeni sondajımız açıldı. Kışın kullandığımız doğal kaynak suyumuz da mahallemize bağlandı. Büyükşehir Belediyemizin gayretleriyle su sıkıntımız giderildi. Elbette ki bu işler hemen olmuyor. Belirli bir planı, programı ve zamanı var. Çok şükür şuan suyumuz bol. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Başta Cengiz Başkanımız olmak üzere, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ve ilçemizdeki yetkililere sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık