Heybeli'nin Mezarlık Duvarı Yenileniyor

Heybeli'nin Mezarlık Duvarı Yenileniyor
  • 06 Şubat 2019, Çarşamba 15:16

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesine bağlı Heybeli Mahalle mezarlığının çevre duvarında yenileme çalışmasına başladı. Zaman içerisinde yıpranan mezarlık duvarında yenileme çalışması yapan ekipler, kabristanlık alanını kent estetiğine uygun hale getiriyor.
Manevi duygulara hassasiyetle yaklaşan ve il genelindeki mezarlıkların bakım ve onarımını periyodik olarak gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da Heybeli Mahalle mezarlığının çevre duvarında yenileme çalışmasına başladı. Zaman içerisinde yıpranan ve kötü görünümde olan kabristanın duvarını yenileyen ekipler, kabristanlık alanını kent estetiğine uygun hale getiriyor.  Mezarlıkların bakım ve onarımına hassasiyetle yaklaştıklarını belirten Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Heybeli Mahalle mezarlığında yürütülen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti.