solyanreklam
sagreklam

HAYVANSEVER ÇOCUKLAR ARADI BÜYÜKŞEHİR SAHİP ÇIKTI

HAYVANSEVER ÇOCUKLAR ARADI BÜYÜKŞEHİR SAHİP ÇIKTI

HAYVANSEVER ÇOCUKLAR ARADI BÜYÜKŞEHİR SAHİP ÇIKTI
  • 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

Van’da ayağı sakat olan sokak köpeğine çocuklar sahip çıktı. Köpeğe su ve ekmek veren çocuklar daha sonra tedavisi için Van Büyükşehir Belediyesi yetkililerini arayarak köpeği teslim etti. 

Van’ın İpekyolu İlçesi Halilağa Mahallesi’nde arka ayaklarında topallayan sokak köpeğini fark eden mahalledeki çocuklar, büyüklere örnek olacak bir davranış sergiledi. Yaralı köpeğe sahip çıkan çocuklar, önce köpeği besledi. Ardından da Büyükşehir Belediyesinin hayvan barınağını arayarak yaralı köpeğin olay yerinden alınmasını sağladı.

Çocukların ihbarı üzerine mahalleye giden Sağlık İşleri Daire Başkanlığına bağlı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri, köpeği Büyükşehir Belediyesine ait hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezine getirdi. Burada Veteriner hekimler tarafından tedavisine başlanan köpeğin arka ayaklarının eklemlerinde yangı olduğu tespit edildi. Röntgen filmi çekilen ve gerekli aşıları yapılan köpek, barınakta sahiplendirilmeyi bekliyor. 

Çocuklara duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden bakım ve rehabilitasyon merkezi yetkilileri, bu tür vakalarla sık sık karşılaştıklarını, bunun da sevindirici olduğunu ifade ettiler. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık