solyanreklam
sagreklam

Halk Meclisi Demirkapı Mahallesi’nde Kuruldu

Demirkapı Mahallesi’nde düzenlenen Halk Meclisi’nde vatandaşlar sıkıntı, istek ve önerilerini dile getirdi. Mahalle adına başta Bağcılar Belediyesi olmak üzere tüm ilçe yöneticilerine teşekkür eden muhtar Muhammer Açan, “Muhtarlık olarak belediye ve diğer kamu kurumlarıyla istişare içinde çalışıyoruz. Bugüne kadar her türlü sıkıntımızda yanımızda oldular” dedi....

Halk Meclisi Demirkapı Mahallesi’nde Kuruldu
  • 06 Aralık 2018, Perşembe 9:20




Demirkapı Mahallesi’nde düzenlenen Halk Meclisi’nde vatandaşlar sıkıntı, istek ve önerilerini dile getirdi. Mahalle adına başta Bağcılar Belediyesi olmak üzere tüm ilçe yöneticilerine teşekkür eden muhtar Muhammer Açan, “Muhtarlık olarak belediye ve diğer kamu kurumlarıyla istişare içinde çalışıyoruz. Bugüne kadar her türlü sıkıntımızda yanımızda oldular” dedi.

Şeffaf yönetimin bir gereği olarak Bağcılar’da gelenek haline getirilen Halk Meclisi toplantısı Demirkapı Mahallesi’nde yapıldı. Erzurum Aşkale Kapı Kale Köyü Derneği’nde gerçekleştirilen programa katılım yüksek oldu. Dernek binasını dolduran mahalle sakinleri, yol kenarındaki dubalardan kasislerin tamir edilmesine kadar birçok konuda şikayetlerini dile getirdi.

Sıkıntı, istek ve talepleri dinleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Toplantıya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim. Belediyemiz ve kamu kurumlarımızla birlikte çalışarak söylediğiniz bütün sorunlara çözüm getireceğiz” dedi. 

“Muhtarlık olarak belediye ve diğer kamu kurumlarıyla istişare içinde çalışıyoruz”

AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk ise “Bağcılar’ın güzel bir geleneğinde beraberiz. Burada yönetme sorumluluğu taşıyanlar ile mahalle sakinleri aracı kılmadan görüşme imkanı buluyor. Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Mahalle muhtarı Muhammer Açan da şunları söyledi: “Muhtarlık olarak belediye ve diğer kamu kurumlarıyla istişare içinde çalışıyoruz. Bugüne kadar her türlü sıkıntımızda yanımızda oldular” dedi.

Halk Meclisi’ne İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, İlçe Müftüsü Ekrem Saylam, Bağcılar Belediye Başkan yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İGDAŞ ve BEDAŞ temsilcileri ve mahalle sakinleri katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık