solyanreklam
sagreklam

Güngören Eğitim Platformu, ufuk açtı.

Güngören Eğitim Platformu, Güngören Belediyesinin ev sahipliğinde, Güngören Kaymakamlığı ve Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Güngören Eğitim Platformu, ufuk açtı.
  • 16 Aralık 2017, Cumartesi 11:59

Güngören Eğitim Platformu, Güngören Belediyesinin ev sahipliğinde, Güngören Kaymakamlığı ve Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Alanında uzman isimler Güngören genelinde bulunan öğretmen ve yöneticilere çeşitli eğitimler verdi.

Güngören Belediyesi eğitim alanında yaptığı organizasyonlarla da dikkat çekmeye devam ediyor. 14-21 Kasım 2017 tarihleri arasında bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Güngören Eğitim Platformu birbirinden özel ve deneyimli isimler yer aldı. Aralarında uzman, eğitimci ve akademisyenlerin bulunduğu isimler deneyim ve bilgilerini ilçe genelinde bulunan öğretmen ve yöneticiler ile paylaştı. Sunuculuğunu TRT spikerlerinden Fethi Çağıl’ın yaptığı Platformda; Prof. Dr. Ali Fuat ARICI Okuma Kültürü, Prof. Dr. Bedri GENCER ve Doç. Dr. Selim Hilmi Özkan Değerler Eğitimi, Prof. Dr. Mahmut ÇAMDİBİ Eğitim İlkeleri ve Rehberlik, Prof. Dr. İsmail GÜLEÇ Modernite ve Eğitim, Doç. Dr. Tuncay SEVİNDİK Dijital Oyunların Eğitime Etkisi, Doç. Dr. Ahmet BAŞAL Eğitimde Motivasyon, Öğr. Gör. Ömer TERZİ Etkili İletişim konularında seminer verdi.

Programın açılış konuşmasında Belediye Başkan Ş. Yücel Karaman, “Belediye olarak eğitime çok önem veriyoruz. Göreve geldiğimizden itibaren eğitimin çok önemli olduğuna inandığımız için, eğitimcilerimizin ‘eğitimine’ çok önem verdik ve bu konuda gereken her şeyi yaptık. Geleceğin mimarı olan siz değerli eğitimcileri burada ağırlamaktan son derece mutluyuz. Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz Eğitim Platformunu geleneksel olarak her yıl yapmayı düşünüyoruz” dedi.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık