Geleceğe 'İz' Bırakıyoruz!

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş'ta dünyaya gelen bebeklere ve ailelerine güzel bir sürpriz h...

Geleceğe 'İz' Bırakıyoruz!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediyesi, “Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla çıktığı yola yepyeni ve hizmet odaklı projelerle devam ediyor.

Yeni Doğan Bebeklere Hoş Geldin Hediyesi!

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş’ta dünyaya gelen bebekleri, güzel bir sürprizle karşılıyor.

Belediye ekiplerimiz, yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret ederek “Bebek Seti” hediye ediyor.

Nüfus Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden alınan kayıtlar ve çağrı merkezimize gelen talepler doğrultusunda Beşiktaş sınırları içerisinde yeni doğan bebekler ve aileleri tespit ediliyor. Evlerinde ziyaret edilen ailelere ekiplerimiz tarafından "Geleceğe İz" seti hediye ediliyor.

Beşiktaş Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında çiçeği burnunda ebeveynler tespit edilerek hediye kitleri evlerine teslim ediliyor. Hediye setinin içerisinde Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın kaleme aldığı “Aramıza Hoş Geldin” adlı bir mektup da yer alıyor.

Yeni doğan ya da 3 aylığa kadar olan bebeklere teslim edilmesi planlanan bebek setinin içinde yer alan malzemeler ise şöyle;

• Bebek bakım ürünleri (şampuan, pişik kremi, vücut yağı, pudra, sabun, ıslak mendil, tırnak makası)
• Projeye ismini veren; bebek el ve ayak izinin çıkarılarak çerçevelenebileceği “Geleceğe İz” seti
• 0 – 36 Ay Bebek Bakım Kitabı
• Başkan Hazinedar’dan Mektup

*Geleceğe İz seti için 444 44 55 no.lu çağrı merkezi numaramızı arayarak anne çocuk kaydı oluşturabilirsiniz.