solyanreklam
sagreklam

GAZİLER GÜRSU'DA MİNNETLE ANILDI

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla, Gürsu’da düzenlenen törende gaziler minnetle anıldı. Gaziler Günü dolayısıyla, Gürsu Zafer Meydanı’nda düzenlenen resmi tör...

GAZİLER GÜRSU'DA MİNNETLE ANILDI
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 0:00

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla, Gürsu’da düzenlenen törende gaziler minnetle anıldı.

Gaziler Günü dolayısıyla, Gürsu Zafer Meydanı’nda düzenlenen resmi törenin ardından, Gürsu protokolü ve gaziler, kahvaltılı toplantıda biraraya geldi.

“Tarih boyunca, şehit ve gazilerimizin kanlarıyla sulanmış topraklarımızda, işgal ve esarete karşı savaşıp, hür ve bağımsız yaşayan, asil ve büyük milletimiz, şehit ve gazilerimize minnettardır” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Ülkemizin aydınlık yarınları için, cumhuriyetimiz ve demokrasimiz için, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin bize emaneti olan vatanımızı korumak için, birlik olmaya devam etmek hepimizin asli görevidir. Gazilik, Türk vatanseverliğinin, Türk kahramanlığının, Türk fedakârlığının nişanesidir. Ülkemizin bağımsızlığını kazanması yolunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi, saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

Törenin ardından, Gürsu protokolü ve gaziler biraraya gelirken, milletin minnet ve şükran duyguları protokol üyelerince gazilerle paylaşıldı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık