Fatih Belediyesi,Engelsiz Seslerle Hayatı Paylaştı.

Fatih Belediyesi Sulukule Sanat Akademisi’nde eğitim gören engelli kursiyerler tarafından ‘Engelsiz Seslerle Hayatı Paylaşıyoruz’ konser programı düzenlendi. Historia avm’de gerçekleştirilen program vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Fatih Belediyesi,Engelsiz Seslerle Hayatı Paylaştı.
  • 16 Aralık 2017, Cumartesi 11:47

Fatih Belediyesi Engelliler Birimi’ne kayıtlı Fatih Belediyesi Sulukule Sanat Akademisinde eğitim gören engelli gençler Historia Alışveriş Merkezi’nin ev sahipliğinde sahne aldı.

Hafta sonu gerçekleşen konsere kursiyerlerin aileleri başta olmak üzere vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Ritim ve Müzik grubu farklı seslerle şarkılar söylediler, ritim şov yaptılar. Duygusal anlarında yaşandığı konserde, seyircilerin de büyük beğenisini topladılar.

Konser programı Nail Aksoy’un yönetiminde; klavyede Ömer Şerif Gencebay, Ritim perküsyonda Candemir Aksoy ve engelli ritim grubu eşliğinde gerçekleşti.

Vatandaşların büyük beğenisi toplayan konser programı Belediye Başkanımız Mustafa Demir’in kursiyere hediyelerinin takdimiyle sona erdi.