solyanreklam
sagreklam

“ESNAFIMIZIN VE VATANDAŞLARIMIZIN MAĞDUR EDİLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM”

“ESNAFIMIZIN VE VATANDAŞLARIMIZIN MAĞDUR EDİLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM”

“ESNAFIMIZIN VE VATANDAŞLARIMIZIN MAĞDUR  EDİLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM”
  • 13 Temmuz 2016, Çarşamba 0:00

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını bir türlü tamamlayamadığı sahil projesiyle ilgili görüşlerini Temmuz Ayı Meclis Toplantısı’nda dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Sahil projesinde yaşanan sıkıntıların henüz tamamlanmadığını dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Konuşulanlar, şaibeler herkesin dilindedir. Yine soruyor ve söylüyoruz. Kaplumbağa hızıyla bu iş biter mi? Mudanyalılar, esnaflarımız ve Mudanya’ya gelen yurttaşlarımız yeterince mağdur oldu” dedi. Sahil projesindeki aksamanın tamamen Büyükşehir Belediyesi’nin kendisine yakın bir firmaya işi vermek istemesinden dolayı yaşandığını ifade eden Türkyılmaz, “Şimdi yeniden ihale yapıldı. Bakalım ne zaman bitecek. Onu da merak ediyoruz. Bitmezse yine söylüyorum. Maddi ve manevi her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.
“DÜRÜST OLUP, HESAP VERİLMELİ”
Mahkeme süreci devam ederken sahilde çalışmaların başladığını hatırlatan Türkyılmaz, “Mahkeme çalışan firmanın aleyhine karar verince kamu milyonlarca lira zarara uğratıldı. Bunun hesabını nasıl verecekler” dedi. Sahil Projesi’nde yaşanan mahkeme sürecinin bir benzerinin tekel binasında kendilerinin de yaşadığını söyleyen Türkyılmaz, “Ancak biz öyle yapmıyoruz. Yargı sürecinin sonuçlanmasını bekliyoruz” dedi. Sahil projesiyle ilgili net bir bilginin kendilerine ve halka anlatılmadığını da belirten Türkyılmaz, “Yapılan ödemeler ve işin süresi konusunda hiçbir bilgi yok. Herkes dürüst olacak, halka hesabını verecek. Biz Mudanya olarak sahilimizi geri istiyoruz. Esnaflarımız ve vatandaşlarımızın daha fazla mağdur olmasına izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık