solyanreklam
sagreklam

Eskişehir'de enerji verimliliği toplantısı

VakıfBank’ın Yerel Yönetimler Bankacılığı birimi, belediyeler için sunduğu danışmanlık hizmeti kapsamında Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı (TurSEFF) uzmanları ile birlikte Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine eğitim verdi.

Eskişehir'de enerji verimliliği toplantısı
  • 17 Şubat 2018, Cumartesi 13:39

VakıfBank’ın Yerel Yönetimler Bankacılığı birimi, belediyeler için sunduğu danışmanlık hizmeti kapsamında Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı (TurSEFF) uzmanları ile birlikte Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine eğitim verdi. Belediye’ye ait projelerin değerlendirilmesi ve var olan potansiyelinin ortaya çıkarılmasının amaçlandığı programda VakıfBank, belediyelere tasarruf sağlayacak yenilikçi projelerini de anlattı.

Belediye’ye ait projelerin değerlendirilmesi ve var olan potansiyelinin ortaya çıkarılmasının amaçlandığı eğitimde, TurSEFF teknik destek hizmetleri, yerel yönetimlerin kaynak verimliliği ve yenilenebilir enerji yatırımlarındaki rolü, yerel yönetimler için kaynak verimliliği potansiyelleri, yerel yönetimlerin uygulayabileceği başlıca yenilenebilir enerji yatırımları, ESCO tanıtımı, TurSEFF başvuru ve proje değerlendirme süreçleri gibi pek çok konuya değinildi. Ayrıca, yurtdışı kaynaklardan temin edilen enerji verimliliği – çevresel fonların tanıtımı ve uygulanma süreçlerinin de aktarıldığı eğitimde VakıfBank, belediyelere tasarruf sağlayacak projelerini de paylaştı.

VakıfBank Yerel Yönetimler Bankacılığı Pazarlama Başkanı Mustafa Özbey konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yerel Yönetimler Bankacılığı birimimiz ile belediyelerimize bir yandan finansal çözümler sunarken, bir yandan da danışmanlık hizmeti veriyoruz. Bu danışmalık hizmetlerinden birini de TurSEFF işbirliği ile ülke ekonomisine ve şehir halkına önemli katkılar sağlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yöneticileri için gerçekleştirdik” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık