ESKİ TEKEL PARKI, YENİ YÜZÜYLE IŞIL IŞIL!

• 22 Mayıs 2015, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan Mudanya Eski Tekel Parkı, içinde süs havuzları, kamelyalar, yürüme ve koşu yolları ile yeşil alanların yer aldığı yeni yüzüyle hizmet verirken, gece görüntüleriyle bölgeye ayrı bir hareketlilik kattı.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’yı marka kent yapmak amacıyla gece gündüz demeden çalıştıklarını, Mudanyalı hemşerilere en iyi hizmeti vermek amacıyla gerçekleştirdikleri vizyon projeleri tek tek hayata geçirdiklerini ifade etti.  Başkan Türkyılmaz, eski Tekel Parkı’nın olduğu alanı Mudanyalı hemşerilerin hizmetine sunmak amacıyla başlatılan çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu, parkın bölgeye gece ayrı, gündüz ayrı bir hareketlilik kattığını vurguladı. Başkan Türkyılmaz, “Burada çok güzel bir proje oluşturduk. Proje kapsamında bu alanda havuzlar, ahşap oturma gurupları ve çocuklar için oyun alanları yer alacak. Mudanyalı hemşerilerimizin nefes alacağı, oturup dinlenebileceği, çocuklarımızın oyun oynayacağı bu güzel parkı ilçemize kazandırmış olacağız. Yaptığımız bu çalışma Mudanya’mızın tam da kalbinde gerçekleştiriliyor ve Mudanyalı hemşerilerimizin de dediği gibi, Tekel Parkı eski güzelliğine yeniden bizim çalışmalarımızla kavuşuyor. Parkımız gece ayrı, gündüz ayrı bir güzel görüntü ve hareketliliğe kavuşmuş oldu” diye konuştu.