solyanreklam
sagreklam

Eryılmaz, Zabıta Haftası'nı kutladı

Eryılmaz, Zabıta Haftası'nı kutladı

Eryılmaz, Zabıta Haftası'nı kutladı
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 16:38

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, 1-7 Eylül tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle personellerle bir araya geldi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, bu yıl 192’incisi kutlanan Zabıta haftası nedeniyle Zabıta Daire Başkanlığı Kantar Amirliği’nde görevli personellerle bir araya geldi. Zabıta yeleği ve şapkası takan Eryılmaz, zabıta personeliyle tek tek toklaşarak haftalarını kutlayarak bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.  

Zabıta Haftası’nın 192 yıldır kutlandığını belirten Eryılmaz, “192 yıl tabii az bir zaman değil. Bu da bize teşkilatın bayağı bir mazisi olduğunu gösteriyor. Tabii ülkemizdeki belediye teşkilatları kurulduğu andan itibaren zabıta da belediyeler bünyesinde kurulmuştur. Zabıta demek belediyelerin aynası demektir. Belediyemizin vatandaşla en fazla bir araya gelen personelidir. Dolayısıyla ilimizde yaşayan bütün vatandaşlarımızın esenliklerini, refahını ve mutluluklarını sağlamak adına sizler özveriyle görev yapıyorsunuz. Zabıta personelinde zaman kavramı yok, bu görev 24 saat bir fiil yürütülüyor. Bu anlamda hepinize teşekkür ediyorum. Giydiğiniz resmi elbise dolayısıyla, hepinize daha fazla sorumluluk düşüyor, sizlerde bu sorumluluğun idraki içerisindesiniz ve bunları en güzel şekilde uyguluyorsunuz. Toplum içinde adaleti tesis ediyorsunuz. Belediyeler mevzuatı dışında hareket edenlere toplumun yararını gözeterek cezai işlem uyguluyorsunuz.” dedi. Zabıta Daire Başkanlığı’nın yaptığı çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Eryılmaz, bundan sonrada aynı heyecanla çalışmaların devam edeceğine olan inancını dile getirerek Zabıta Haftasını kutlayarak konuşmasını tamamladı.

Yapılan konuşmanın ardından Eryılmaz, Zabıta Daire Başkanlığı’nın işleyişi hakkında yetkililerden bilgi alarak bir süre personelle sohbet etti.

Zabıta vatandaşlara karanfil ve broşür dağıttı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Zabıta Haftası dolayısıyla Yenişehir ilçesi Yaşar Kemal (Ekinciler) Caddesi’nde vatandaşlara karanfil ve üzerinde Başkan Cumali Atilla’nın mesajının yer aldığı broşürleri dağıttı.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık