eni Park Ve Piknik Alanları Hizmete Sunulmaya Devam Ediyor

Çanakkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kentteki yeşil alanları kentlilerimizin fonksiyonel olarak kullanabilmesi amacı ile yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor.

eni Park Ve Piknik Alanları Hizmete Sunulmaya Devam Ediyor
  • 08 Aralık 2017, Cuma 23:48

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kentteki yeşil alanlarda yürütülen çalışmalar kapsamında, geçtiğimiz yıllarda Esenler Mahallesinde bir örneği kentlilerin kullanıma sunulan, hayvan severler ve can dostlarının birlikte eğlenceli vakit geçirebilecekleri Can Dostlar Parkının bir yenisi Barbaros Mahallesinde hizmete açıldı. Can Dostlar Parkında yapılan çalışmalarda, köpek gezdirme parkuru, aydınlatma direkleri, oturma alanları, atık pet ünitesi ve çöp kutuları yerleştirilirken, ayrıca kentlilerimizin köpeklerini rahatça gezdirebilmesi ve kaçmalarını engellemek amacı ile parkın çevresi tel örgü ile çevrildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında ayrıca, Esenler Mahallesi’nde bulunan Gelincik Hobi Bahçelerinin karşısında yer alan yeşil alanda yürütülen çalışmaların ardından, kentlilerimizin keyifli vakit geçirebilmeleri ve soluk alabilmeleri amacı ile piknik alanı oluşturuldu. Burada yürütülen çalışmalar kapsamında Hobi Bahçesi Piknik Alanına, kentlilerimizin piknik keyfini yaşayabilmeleri amacı ile mangal alanları, çocukların da eğlenceli zaman geçirebilmeleri amacı ile çocuk oyun grupları yapıldı. Piknik alanında aydınlatma ve lavabolar da yapılarak, kentlilerimizin kullanımına sunuldu.