Engelsiz Yılbaşı Partisi!

Beşiktaş Belediyesi, Engelli Koordinasyon Merkezi’nde “Yeni Yıla Merhaba” partisi düzenled...

Engelsiz Yılbaşı Partisi!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediyesi’nin Engelli Koordinasyon Merkezi’nde düzenlediği yılbaşı partisine; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, engelli üyelerimiz, üyelerimizin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Engellilerimiz, müzik eşliğinde gerçekleştirilen mangal partisinde doyasıya eğlendi.

Dilek Sabancı Parkı’nda gerçekleşen partide, engelli vatandaşlarımızla birlikte pasta kesen ve dans eden Başkan Hazinedar, onlarla tek tek ilgilenerek hediyeler dağıttı. Yeni yılın erkenden kutlandığı parti, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Etkinlikte konuşma yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, “Engellilere yönelik çalışmalarımız ve hizmetlerimiz 2017’de de artarak devam edecek. Yeni yılın ülkemize, İstanbul’a, Beşiktaşımıza ve tüm insanlığa hayırlı olmasını ve uğur getirmesini diliyorum. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.