ENGELSİZ KAFE'DE 'BİZDEN SESLER'

• 11 Ağustos 2018, Cumartesi 0:00

Gemlik Belediyesi'nin 2018 Kültürel Etkinlikleri kapsamında organize ettiği “Bizden Sesler” programı yoğun ilgi gördü.
  Engelsiz Kafe’de düzenlenen programda Gemlik’in sevilen sesleri Mahmut Büyükoruç ve Yunus Emre Çelik’in seslendirdiği birbirinden güzel şarkıları yüzlerce vatandaş beğeniyle dinledi. Türkçe Pop şarkıların yanı sıra Türk Halk Müziğinin sevilen türkülerini de seslendiren Büyükoruç ve Çelik’e dinleyenlerde halaylar çekerek eşlik etti.
  Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı’nın da katıldığı müzik şöleninde Gemlik’in gençleri geç saatlere kadar doyasıya eğlendi.
  Yaklaşık iki buçuk saat boyunca yüksek bir tempo ve dinleyici coşkusuyla süren konser sonunda genç şarkıcılar ayakta alkışlandı.