solyanreklam
sagreklam

En Kutsal Kazanç Alın Teri İle Kazanılan Helal Kazançtır

En Kutsal Kazanç Alın Teri İle Kazanılan Helal Kazançtır

En Kutsal Kazanç Alın Teri İle Kazanılan Helal Kazançtır
  • 29 Nisan 2018, Pazar 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, 1 Mays Emek ve Dayanma Günü dolaysyla yazl bir mesaj yaynlad.

1 Mays Emek ve Dayanma Günü’nün önemine dikkat çeken Bakan Kocamaz yaynlad mesajda u ifadelere yer verdi; “1 Mays Emek ve Dayanma Günü çalma hayatnn daha demokratik bir yapya kavumas için verilen mücadelelerin neticesinde, tüm dünyada içinin, memurun, emein ve emekçinin günü olmutur.

En kutsal kazanç aln teri ile kazanlan helal kazançtr. 1 Mays’ta bu helal kazanç üzerine kurulmu en önemli gündür. Bizler, millet olarak, içinin, emekçinin hakkn aln teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplaryz.

Mersin Büyükehir Belediyesi olarak kendi gelenek, kültür ve medeniyetimizden aldmz ilhamla, göreve geldiimiz günden bu yana emekçilerimizin, tüm çalan kesimin yannda olduk. Gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden Mersin’in her bucana hizmet götürebilmek adna özveriyle çalan ekibimizle gurur duyuyor, dayanmann ve kardelik balarnn vazgeçilmezi içilerimizin destekleriyle güçleniyoruz.

 Bu duygularla 1 Mays’n, anlamna yakr bir ekilde dostluk ve dayanma havasnda kutlanmasn dileyerek, bata içi, memur ve emekçiler olmak üzere bütün milletimizin Emek ve Dayanma Günü'nü kutluyorum”

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık