solyanreklam
sagreklam

“Eğitim gündemimizin ilk sırasını oluşturdu”

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’nde ki eğitim kurumlarını ziyaret etmeyi sürdürüyor.

“Eğitim gündemimizin  ilk sırasını oluşturdu”
  • 24 Şubat 2019, Pazar 11:39

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli’nde ki eğitim kurumlarını ziyaret etmeyi sürdürüyor. Son olarak İzmit’te yer alan Leyla Atakan İlkokulunu, Bilgi Küpü Okullarını, Özel Kale Okulları'nı ve Kocaeli Nesibe Aydın Okullarını gezen Başkan Karaosmanoğlu, “15 yıllık dönemde eğitim gündemimizin ilk sırasını oluşturdu” açıklamasını yaptı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm’ün de yer aldığı birlikteliklerde Okul idericileri ve temsilcileri Murat Öztürk, Kenan Demir, Nurhan Palazoğlu ile Atilla Malçok’dan okulların hizmetleri hakkında bilgi alan Karaosmanoğlu, “Geleceğin güçlü Türkiye’si için okullarımıza ve üniversitelerimize çok özel ilgi gösterdik” dedi.

“KILAVUZ GENÇLİK İLE MİLLÎ VE YERLİ BİR GENÇLİK MODELİ SUNDUK”
Ziyaretinde sınıflara girerek öğrencilerle de yakından ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak 2023 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda o büyük medeniyeti yeniden tesis etmek için çalıştıklarını özellikle vurguladı. 2015 yılında açtığımız Kocaeli Bilim Merkezi’nde gençlerimize, çocuklarımıza hem tecrübe ederek öğrenme fırsatı sunduk, hem de yerli bilimsel düzenekler üretmeye başlayarak, bilgi ve bilginin araçlarını üretmede yeni bir model geliştirdiklerini açıklamasında ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Ödüllü projemiz Kılavuz Gençlik ile millî ve yerli bir gençlik modeli sunduk. Kılavuz gençlik modelini kendi çağını kuracak bir gençliğe hizmet etmek için geliştirdik. Bilgisayar okur yazarlığından, başarıyı teşvik programlarına, manevî ve millî değerlerin kökleştirilmesinden bilgiyi üretme ve geliştirmeye, hatta müzik ve spor kabiliyetlerinin geliştirilmesine; okulda verilen derslerin takviye edilmesinden anne baba ve çevre ilişkilerine kadar birçok başlık altında, onlarca çalışma yaptık” ifadelerini sarf etti.

“O KAYNAĞI BULUYORUZ VE NESİLLERİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Hedefimiz; ahlâklı ve inançlı, bilgili, başarılı, spor ve sanatla ilgilenen gençlerle,
şehrimizin, ülkemizin ve dünyanın geleceğine, yeni Türkiye ve yeni bir dünya hedefimize hizmet etmek diyen Karaosmanoğlu, “Bunun için, hangi imkânı geliştirmemiz hangi kaynağı bulmamız gerekiyorsa, hiç tereddütsüz o imkânı oluşturuyor, o kaynağı buluyor ve nesillerimiz için çalışıyoruz” diyerek açıklamasını tamamladı. Ziyaretler çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık