solyanreklam
sagreklam

Dursunbey'de Kafaoğlu Rüzgarı Esti

Başkan Zekai Kafaoğlu yoğun programlarına devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu tam gününü Dursunbey’de geçirdi.

Dursunbey'de Kafaoğlu Rüzgarı Esti
  • 06 Aralık 2017, Çarşamba 15:37

Başkan Zekai Kafaoğlu yoğun programlarına devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu tam gününü Dursunbey’de geçirdi. Kafaoğlu çalışmalarını ara vermeden sürdürürken, hızına da yetişilmiyor.

Dursunbey Çarşı Camii’nde vatandaşlarla birlikte sabah namazını eda eden Başkan Kafaoğlu daha sonra Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ile birlikte pazarcı esnafını gezdi, hayırlı işler temennisinde bulundu. Başkan Kafaoğlu daha sonra Dursunbey Belediyesi tarafından ikram edilen çorbaları vatandaşlara dağıttı. Başkan Zekai Kafaoğlu ziyaretlerine ilçede bulunan esnaflarla devam etti, yolda gördüğü vatandaşlarla sohbet etti. Esnafları dinleyen, sohbet eden, dertleşen ve keyiflenen Başkan Kafaoğlu gittiği her işyerine bol ve bereketli kazançlar diledi. Yoldaki bir vatandaşın çiçek hediyesini, esnafların kahve ikramını da kırmayan Başkan Kafaoğlu taksici esnafıyla çay yudumladı.

Başkan Kafaoğlu “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da taksicileri çok önemsiyor. Fırsat bulduğunda her zaman taksicileri ziyaret ediyor. Biz de sizi önemsiyoruz ve sohbet etmeye geldik” dedi. Ardından AK Parti İlçe Başkanlığını ve ardından Dursunbey Belediyesi tarafından yaptırılan 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti. 
Başkan Kafaoğlu daha sonra AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan ve Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu’nun da katılımlarıyla Dursunbey ilçesinde bulunan 111 mahalle muhtarları ile biraraya geldi, sorun dinledi, not aldı, çözümlenmesi konusunda talimat verdi.

 “DURSUNBEY’İN BENDE YERİ AYRI”

Mahalle muhtarları toplantısında konuşan Kafaoğlu “Dursunbey’in gönlümüzde yeri başka. Sadece bizde değil dünya lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da gönlünde de ayrı bir yeri var. Cumhurbaşkanımız görevi tebliğ ederken “Dursunbey’i asla unutmayacaksın” dedi. Dursunbey bizi her zaman destekleyen, her zaman Balıkesir’de ilçeler arasında tavan yapan ilçemiz. 1994 yılından bu yana aktif siyasetin içerisindeyim, Dursunbey’e birçok kez geldim. Dursunbey’in benim kalbimde ayrı yeri var, ben onları seviyorum, onlarda beni seviyor. AK Parti değişim ve dönüşüm gerçekleştiriyor. Milletvekili, belediye başkanları, bakanlar hatta Başbakanlar bile değişiyor. Bunlar daha önce seçimlerde oluyordu şimdi ise seçimlerden önce değişim oluyor. AK Parti sahada maçı kazanmak istiyor ve değişime gidiyor. Şimdi ilk hedefimiz 2019 seçimleri. Sizlerin de destekleri ile seçimlerde iyi bir sonuç almak istiyoruz. Önce gönülleri kazanacağız daha sonra hizmet yapacağız. Hizmet tabiiki gidecek ama vatandaşla birlikte olmanız lazım. En büyük yatırım gönüllere yapılan yatırımdır” dedi.

Cuma namazı sonrasında Başkan Zekai Kafaoğlu AK Parti Dursunbey İlçe kongresine katıldı. Kongreye Balıkesir AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Balıkesir AK Parti Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Sema Kırcı, Kasım Bostan, Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ile partililer katıldı. Başkan Zekai Kafaoğlu göreve yeni seçilen İlçe Başkanı Üzeyir Sali ve ekibini yeni görevlerinden dolayı kutladı. Başkan Kafaoğlu kongrenin ardından Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel’i ziyarette bulundu.
Başkan Kafaoğlu Dursunbey temaslarının son durağında Dursunbey Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette İl Başkanı ve milletvekilleri de yer aldı. Başkan Kafaoğlu’na 15 Temmuz gecesini simgeleyen tahtadan yapılan güzel bir çalışma hediye edildi. Kafaoğlu bu güzel çalışmayı cam içerisine koyarak Altıeylül ilçesinde bulunan 15 Temmuz Şehitler ve Ömer Halisdemir Anıtı’nın uygun olan bir yerine koyacaklarını söyledi. Başkan Kafaoğlu’nun gün boyu süren ziyareti Dursunbey ilçesinde takdir ve memnuniyet yarattı.        


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık