Dünya Hayvanları Koruma Günü Etkinliği!

Beşiktaş Belediyesi, 2 Ekim Pazar günü Sanatçılar Parkı’nda Dünya Hayvanları Koruma Günü e...

Dünya Hayvanları Koruma Günü Etkinliği!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediyesi, Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında sokak hayvanlarına ve hayvanların korunmasına dikkat çekmek amacıyla anlamlı etkinlik düzenliyor.

Beşiktaş Belediyesi olarak minik dostlarımızı Hayvanları Koruma Günü’nde yalnız bırakmamayı ve hayvan sahiplerini koruyucu hekimlik çalışmalarıyla bilinçlendirmeyi hedefliyoruz.

Bu özel günde hayvan dostları; veteriner hekimler, hayvan sağlığı konusunda faaliyet gösteren kuruluşlar ve STK temsilcileri ile bir araya gelecek. Etkinlik alanında stantlar kurulacak, çeşitli tanıtıcı ilaçlar, ürünler ve minik promosyonlar dağıtılacak.

Yarışmalar, şovlar ve sürpriz ödüllerin yer alacağı etkinliğimize tüm hayvanseverleri bekliyoruz.

Haydi gelin minik dostlarımızla güzel bir gün geçirmek için 2 Ekim Pazar günü Sanatçılar Parkı’nda buluşalım!

Tarih: 2 Ekim 2016 Pazar
Yer: Sanatçılar Parkı
Adres: Akat Mah. Tepecik Yolu No:11A – Beşiktaş

*Etkinlik ücretsiz olarak halka açıktır.