solyanreklam
sagreklam

DOLGU VE ALT YAPI ÇALIŞMALARI YAPILAN YOLLARDA ASFALTLAMA BAŞLADI

Orhangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün daha önce alt yapı ve dolgu çalışmalarını yaptığı Örnekköy yol ayrımı karşısından başlayıp

DOLGU VE ALT YAPI ÇALIŞMALARI YAPILAN YOLLARDA ASFALTLAMA BAŞLADI
  • 04 Eylül 2018, Salı 0:00

Orhangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün daha önce alt yapı ve dolgu çalışmalarını yaptığı Örnekköy yol ayrımı karşısından başlayıp Mezbahane bölgesine kadar olan yaklaşık 4 kilometrelik bölümde satıh kaplama asfalt çalışmaları başladı. Asfalt firması çalışmaların başladığı ilk gün Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ın da katılımı ile kurban kesip dualar yapılması ile çalışmalara start verildi. Bölgede daha önce zemin dolgu ve alt yapı çalışmaları tamamlanmıştı.

Diğer bölgelerde devam edecek

Öte yandan bölgedeki asfaltlamanın tamamlanması ile birlikte yine alt yapı ve dolgu çalışmaları yapılan Torsu Tesisleri bölgesi ile Narlıca ve Paşapınar arasındaki sahil yolunda da asfalt çalışması yapılacak. Başkan Çağlayan, asfalt çalışmasının başladığı bu bölgenin yanı sıra Torsu bölgesi, Narlıca ve Paşapınar arasındaki sahil yolunda sırası ile asfaltlamalar da başlatılacak. Hedefimiz daha kolay ve temiz ulaşım. Şehir merkezimizin aldığı tüm hizmetleri genele yaymak, tüm ilçe genelimizdeki hemşehrilerimizin ulaşımlarını daha kolay sağlayabilecekleri yollar inşa etmek dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık