solyanreklam
sagreklam

DOĞALGAZ ABONELİK İŞLEMLERİ BAŞLIYOR

DOĞALGAZ ABONELİK İŞLEMLERİ BAŞLIYOR

DOĞALGAZ ABONELİK İŞLEMLERİ BAŞLIYOR
  • 04 Eylül 2018, Salı 0:00

Doğalgaz kazı çalışmalarının tamamlandığı 5 mahallede geri sayım

ABONELİK İŞLEMLERİ BAŞLIYOR

Orhangazi’ye bağlı Örnekköy, Fatih, Yeniköy, Çakırlı ve Gedelek Mahallelerinde doğalgaz abone işlemleri başlıyor. Servis kutuları çalışmaları tamamlanan Fatih, Örnekköy ve Gedelek mahallelerinde deneme gaz verme işleminin ardından abonelik işlemleri başlatılacak. Servis kutu yerleştirme çalışmalarının sona geldiği Yeniköy ve Çakırlı mahallerinde ise servis kutuları montaj çalışmaları tamamlanıyor. Ardından bu iki mahalle de doğalgaza kavuşacak.

Orhangazi’de daha önce ana hat ve kutu yerleştirme çalışmalarının tamamlandığı Gedelek, Örnekköy ve Fatih Mahallelerinde abonelik işlemleri de önümüzdeki günlerde başlayacak. Doğalgaz kazı ve doğalgaz servis kutularının yerleştirme işlemlerinin tamamlandığı bu 3 mahallede Orhangazi’deki doğalgaz kazı ve dağıtım lisansını elinde bulunduran Armagaz firması, mahallelerde abonelik işlemlerine de başlayacak. Abonelik işlemlerinin öncesinde ise bu 3 mahalle için yeni istasyonlar oluşturulacak.

Bu kış kullanacaklar

Armagaz ve Orhangazi Belediyesi’nin de destekleri ile yürütülen doğalgaz kazı ve dağıtım işlemlerinin sona geldiği Örnekköy, Fatih ve Gedelek Mahallelerinde abonelik işlemlerinin başlatılması ile birlikte bu 3 mahalledeki hatlarda gaz deneme çalışmaları yapılacak. Ardından ise bu mahallelerde doğalgaz kullanımına geçilmesi bekleniyor. Örnekköy, Fatih ve Gedelek Mahalleleri bu kış doğalgaza kavuşmuş olacak.

Yeniköy ve Çakırlı sırada

Doğalgaz ana hat kazı çalışmalarının tamamlandığı ve servis kutuları yerleştirme işlemlerinin devam ettiği Yeniköy ve Çakırlı mahallesinde ise bu işlemler bittikten sonra abonelik işlemlerinin başlatılacağı belirlendi.  Bu iki mahallede de servis kutularının yerleştirme çalışmalarının ardından deneme gaz verme çalışması yapılacak, ardından abonelik işlemleri başlatılacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık