Diyarbakır Yerel Medya Derneği'nden Başkan Atilla'ya Ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Diyarbakır Yerel Medya Derneği Başkanı Taner Özbay ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Diyarbakır Yerel Medya Derneği'nden Başkan Atilla'ya Ziyaret
  • 31 Ocak 2018, Çarşamba 0:32

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’da faaliyet gösteren medya temsilcilerin oluşturduğu Diyarbakır Yerel Medya Derneği Başkanı Taner Özbay ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’yı ziyaret etti.

Diyarbakır Yerel Medya Derneği Başkanı Taner Özbay ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Atilla ile makamında bir süre görüştü. Ziyarette Özbay, Başkan Atilla'ya derneğin çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Başkan Atilla ise dernek üyelerine başarılar diledi.

Belediyeler Haber Platformu http://www.belediyehaberleri.com.tr