Diriliş Ertuğrul Dizisi Kurumsal İletişim Direktörü Hüseyin Özçelik’ten Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, TRT1’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul Dizisi Kurumsal İletişim Direktörü Hüseyin Özçelik’i makamında ağırladı.

• 06 Eylül 2018, Perşembe 0:00

Diriliş Ertuğrul Dizisi Kurumsal İletişim Direktörü Hüseyin Özçelik, Başkan Hasan Can’a ilk günden bu yana diziye olan katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, kılıç hediye etti. Başkan Hasan Can ise, nazik ziyaretinden dolayı misafirine teşekkür etti.

Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da bulundu.