solyanreklam
sagreklam

Dereye düşen yavru köpekleri belediye ekipleri kurtardı

Sokak hayvanlarına yönelik başarılı çalışmalarıyla tanınan Maltepe Belediyesi, dereye düşerek mahsur kalan 2 yavru köpeğin imdadına yetişti.

Dereye düşen yavru köpekleri belediye ekipleri kurtardı
  • 16 Eylül 2018, Pazar 0:00

Sokak hayvanlarına yönelik başarılı çalışmalarıyla tanınan Maltepe Belediyesi, dereye düşerek mahsur kalan 2 yavru köpeğin imdadına yetişti. Köpekler bulundukları yerden uzun bir çalışma sonrası çıkartılırken, veteriner hekimler tarafından tedavi edildiler.   

Maltepe Belediyesi, bir vatandaşın ihbarı üzerine Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan dereye düşen 2 yavru sokak köpeğini, başarılı bir çalışma sonrası mahsur kaldıkları yerden kurtardı. Arama-Kurtarma ve Veteriner Müdürlüğü ekiplerinin,  uzun uğraşları sonucunda bulunduğu yerden çıkartılan yavru köpeklerin ilk sağlık kontrolleri de yapıldı. Daha sonra Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün Sahipsiz Hayvan Aşılama ve Tedavi Merkezi’ne götürülen yavru köpekler, uzman veteriner hekimler tarafından sıkı bir sağlık kontrolünden geçirildi ve tedavileri gerçekleştirildi. Dere yatağında ıslanan köpekler, saç kurutma makinesiyle kurutuldu.  

Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bu iki küçük can dostumuzu kurtardığımız için çok mutluyuz. Her zaman dediğimiz gibi Maltepemiz bütün canlıların yaşadığı bir ilçe ve hepsine büyük bir saygı duyuyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde yapıyoruz. Bu anlamda hayvan haklarına saygılı bir belediye olmaya devam edeceğiz” dedi. (16.09.2018)
 


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık