solyanreklam
sagreklam

CUMHURİYET TEMELLERİNİN ATILDIĞI MUDANYA'DA KUTLANDI

CUMHURİYET TEMELLERİNİN ATILDIĞI MUDANYA'DA KUTLANDI

CUMHURİYET TEMELLERİNİN ATILDIĞI MUDANYA'DA KUTLANDI
  • 30 Ekim 2016, Pazar 0:00


Mudanya Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde usta sanatçı Erol Evgin’i, Mudanyalılarla buluşturdu. Atatürk’ün sevdiği şarkıları Mudanyalılarla birlikte seslendiren Evgin, unutulmaz bir akşam yaşattı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93’üncü yıldönümü Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Mütareke kenti Mudanya’da coşku içerisinde kutlandı. İskele Meydanı’nda buluşan binlerce Mudanyalı cumhuriyet yürüyüşüyle birlik ve beraberliğini ortaya koydu. Mütareke Meydanı’na kadar süren yürüyüş sonrasında sahne alan pop müziğin usta sesi Erol Evgin, “Mustafa Kemal’i Gördüm Düşümde” isimli konseriyle binlerce Mudanyalıya unutulmaz bir akşam yaşattı.  Düzenlenen yürüyüş ve konsere CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Lale Karabıyık, CHP Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın, Orhan Sarıbal, Nurhayat Altaca Kayışoğlu,  CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir’in yanı sıra CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman, Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca ile binlerce Mudanyalı katıldı. Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşı’nı yüksek tempolu ve heyecan verici bir konser atmosferinde sahneye koyan Evgin, unutulmaz şarkılarının yanı sıra Kurtuluş Savaşı’ndan günümüze uzanan döneme müzikal bir yorum getirdi. Şarkılarını ve marşlarını Mudanyalılar ile birlikte seslendiren Evgin’in, Türk Bayraklı gösterisi ise büyük alkış aldı.
“CUMHURİYET SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
Türk Bayrağı hediye ederek Erol Evgin’e teşekkür eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bu bayramlarımızı kutlamaya devam edeceğiz. Bu kutlamalara kimse engel olamaz, olamayacak. Mudanya’mızda Cumhuriyet değerleri, Atatürk ilke ve devrimleri özgürce yaşanacak” dedi. Tüm Mudanyalıların bayramını kutlayan Türkyılmaz, “Birbirimize sahip çıkmamız, kol kola girmemiz lazım. Bize emanet edilen bu vatana sonsuza dek sahip çıkacağız. Cumhuriyet’imizi sonsuza dek yaşatacağız” ifadelerini kullandı. Konser milletvekillerin ve başkanlarında katılımıyla hep bir ağızdan söylenen Onuncu Yıl Marşı ile sona erdi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık