BÜYÜKŞEHİR ESKİŞEHİR YOLLARININ STANDARDINI YÜKSELTİYOR

• 13 Temmuz 2018, Cuma 0:00

Eskiehir Bykehir Belediyesi Yol Yapm Bakm ve Onarm Dairesi Bakanlna bal ekipler, merkez ve krsal blgelerde bulunan caddelerde onarm ve bakm almalarn srdryor. Ekipler brahim Karaolanolu ve Sakarya 1 caddelerinde asfalt bakm ve onarm almalar gerekletirdi.

Bykehir Belediyesi ekipleri merkez ilelerindeki caddelerde bakm almalarna hz verdi. brahim Karaolanolu caddesinde scak asfalt dkm ilemi gerekletiren ekipler, Sakarya 1 caddesinde freze almalarn tamamlad. Ara src ve yolcularnn konforlu bir ekilde ulam ihtiyalarn karlamak amacyla yollarn standardn ykselten Bykehir Belediyesi Yol leri ekibi, Sakarya 1 caddesinde asfalt dkm ve Sakarya 2 caddesinde freze almas yapacaklarn belirttiler.

Bykehir Belediyesi yetkilileri alma yaplan alanlarda srcleri trafik iaret ve iaretilerine uymalar konusunda uyard.