Olimpiyat şampiyonu merhum İsmet Atlı anısına Kozan’da düzenlenen ‘İsmet Atlı Karakucak Güreşleri’nde ikinci olan Adana Büyükşehir Belediyesi sporcusu Ali İhsan Arınç, hedefinin 533.sü düzenlenecek olan Kızıldağ Karakucak güreşlerinde altın kemeri kuşanmak, şampiyon olmak olduğunu ifade ederek ”Bizlerden desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ederim” dedi

 

“ALTIN KEMERİ BAŞKANIMIZA GETİRECEĞİM”

Bu yıl 657.si düzenlenen Tarihi Kırkpınar güreşlerinde toplamda 2 bin 350 kişinin mücadele ettiği 14 boydan oluşan Adana Büyükşehir Belediyesi  güreş takımı olarak katıldıkları Kırkpınar güreşlerinde  küçük, orta, büyük boyda 438 rakip arasında çeyrek finale kalan ve dereceye girdiği için bir üst boya güreşmeye hak kazanan Ali İhsan Arınç, bu yıl Eylül ayında Antalya Elmalı’da yapılacak olan boy atlama müsabakalarında derece yapıp başaltına güreşeceğini, seneye Edirne’de hedefinin baş pehlivanlığa çıkıp Adana’yı en iyi şekilde temsil etmek, altın kemeri Adana adına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlüye getirmek olacağını belirtti.

“GÜREŞÇİ DOSTU SPOR ADAMI BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”

Arınç açıklamasını şu cümlelerle sürdürdü: “Adana Kozan Göller Yaylası’nda yapılan büyük Karakucak Güreşlerinde 2.oldum. Her hafta sonu başka bir illerde müsabakalara gidiyorum çeşitli dereceler yapıyorum. Hedefim bu yıl ve seneye Kırkpınar ve onun ayarındaki güreşlerde tekrar derece yapıp boy atlamak. 533’ncüsü düzenlenecek olan Kızıldağ Karakucak güreşlerinde altın kemeri kuşanmak için çalışmalarıma devam ediyorum. Bizlerin yanında her zaman duran, bizlere önem veren güreşçi dostu spor adamı Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’ye, Gençlik Spor Hizmetleri Daire Başkanımız Halil Hızlısoy’a teşekkür ederim”