solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir Belediyesi Çorlu Alışveriş ve Tarım Fuarı'nda Yer Aldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı 31 Temmuz- 5 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Çorlu Alışveriş ve Tarım Fuarı'na katıldı.Çorlu Fuar Alanında gerçekleşen Çorlu Alışveriş ve Tarım Fuarı'ndan Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar hakkında vatandaşlara broşür dağıtıldı. Ayrıca yürütülen projelerin dokümanları posterler halinde şövaleler üzerinde sergilendi. Araba güneşliği ve şapka hediye edilen, çeşitli ikramlarda bulunulan Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi standına vatandaşların ilgisi de yoğun oldu.Çeşitli etkinliklerin yer aldığı Çorlu Alışveriş ve Tarım Fuarı 5 Ağustos gecesi gerçekleşen Kıraç konseri ile son buldu.

Büyükşehir Belediyesi Çorlu Alışveriş ve Tarım Fuarı'nda Yer Aldı
  • 07 Ağustos 2018, Salı 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı 31 Temmuz- 5 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Çorlu Alışveriş ve Tarım Fuarı'na katıldı.

Çorlu Fuar Alanında gerçekleşen Çorlu Alışveriş ve Tarım Fuarı'ndan Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar hakkında vatandaşlara broşür dağıtıldı.  Ayrıca yürütülen projelerin dokümanları posterler halinde şövaleler üzerinde sergilendi. Araba güneşliği ve şapka hediye edilen, çeşitli ikramlarda bulunulan Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi standına vatandaşların ilgisi de yoğun oldu.

Çeşitli etkinliklerin yer aldığı Çorlu Alışveriş ve Tarım Fuarı 5 Ağustos gecesi gerçekleşen Kıraç konseri ile son buldu. 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık