solyanreklam
sagreklam

Bursa’da Vokalemun rüzgarı

Bursa Kent Konseyi Müzik Eitim Çalma Grubu tarafndan Dünya Müzii Dernei (DMD) ibirliiyle düzenlenen ‘Bahar Konseri’ne konuk olarak katlan Vokalemun Grubu, hayranlarn coturdu.

Bursa’da Vokalemun rüzgarı
  • 07 Mayıs 2018, Pazartesi 14:50






Bursa Kent Konseyi Müzik Eitim Çalma Grubu düzenledii ‘Bahar Konseri’ ile sezonu noktalad. Konserde Çocuk, Genç ve Karma korolardan sonra sahne alan Vokalemun Grubu, performans ile kendine hayran brakt.

Halkn müzik konusunda rehberlik ve eitim alabilecei bir ortam oluturmak, çocuklarn ve gençlerin bir araya gelerek paylamay örenmelerini salamak amacyla faaliyetlerini Bursa Kent Konseyi bünyesinde sürdüren Müzik Eitim Çalma Grubu, düzenledii Bahar Konseri ile 2017-2018 sezonunu sonlandrd. Dünya Müzii Dernei ibirlii ile Merinos AKKM Osmangazi Salonu’nda gerçekletirilen konserde Çocuk ve Gençlik Korolar Minanur Balcan efliinde, Karma Koro ise Dr. Gülnihal Gül efliinde sahne ald.
Konserin ikinci bölümünde ise enstrüman olarak sadece insan sesini kullanan Acapella Vokal Grubu olan ‘Vokalemun’ sahne ald. Bar Manço’dan ‘Anlyorsun Deil mi?’, ‘Aynal Kemer’, MFÖ’den ‘Ali Desidero’ gibi eserler ile ‘Yldzlarn Altnda’ parçalarn kendine özgü bir ekilde seslendiren Vokalemun, Bursal sanatseverleri coturdu.

Programn sonunda Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Balar tarafndan Vokalemun Grubu üyeleri ile koro eflerine çiçek takdim edildi.


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık